professionele-reinigingsproducten
Papier
Papier

Chemie

Productgroep:

Subgroep:

Product:

Industriële afvoerontstoppers en reinigers

Op het moment dat uw klanten te maken krijgen met een verstopping wilt u maar één ding: Het probleem zo goed mogelijk voor uw klanten  oplossen!

Natuurlijk wilt u met het beste product op de markt werken. U levert immers ook kwalitiet voor een langdurige relatie met uw klanten.

Wij hebben voor u een selectie gemaakt zodat u weet welke onstopper bij welk probleem hoort.

Urigloss 

Vloeibare Ontstopper voor Urinoirleidingen

Toepassing

Urigloss verwijdert moeiteloos de meest hardnekkige verstoppingen uit urinoirs en afvoerleidingen. Speciaal voor het verwijderen van urinesteen zodat kwalijk ruikende geuren uitgesloten worden. Deze urinesteen-verwijderaar legt een beschermende filmlaag aan op de afvoerleiding, zodat verstoppingen minder snel voorkomen.

Bijzonder aanbevolen voor het gebruik in openbare instellingen, scholen, ziekenhuizen, horecasector, enz..


Belangrijk:

Bij gebruik van Urigloss op roestvrij staal en chroom mag men het product niet laten inwerken en moet men zeker een goede naspoeling met water verrichten.

Gebruiksaanwijzing

Urigloss langzaam in het urinoir gieten en enkele minuten laten inwerken. Vervolgens naspoelen met weinig water nazien of er reeds een begin van de ontstopping zichtbaar is. Nogmaals Urigloss in de afvoer gieten en het product laten inwerken totdat de verstopping verdwenen is. Bij hardnekkige aanslag de behandeling herhalen. Na een volledige ontstopping goed naspoelen met water.

Preventief onderhoud
Giet wekelijks 100 ml Urigloss in de afvoer van het urinoir en men voorkomt verstoppingen en onaangename geuren.