professionele-reinigingsproducten
Papier
Papier

Chemie

Productgroep:

Subgroep:

Product:

Industriƫle ontvetters en reinigers

Met ons brede assortiment ontvetters kunnen we u de juiste ontvetter voor uw situatie leveren. 

Met een gratis demonstratie laten wij het  ook zien. Het is voor u van groot belang dat het reinigen en ontvetten efficiënt gebeurt tegen zo laag mogelijke kosten.

Voor u: garantie en zekerheid voor een effectieve oplossing.

Machinekamer Ontvetter

Snel Scheidende Ontvetter

Toepassing

Machinekamer Ontvetter is een snel scheidende Ontvetter voor doelmatige verwijderingen van oliën en vetten. Machinekamer Ontvetter is een zeer hoogwaardige, industriële reiniger op basis van petroleumdestillaten en oppervlakte actieve stoffen. Machinekamer Ontvetter verwijdert moeiteloos teer, anticorosie coatings, crude, ingedroogde olie, en vele andere industriële vervuilingen. Door de slechts geringe aanwezigheid van emulgatoren ontstaat er geen stabiele emulsie met water, reiniger en vervuiling.
Hierdoor worden storingen in olie / waterafscheiders en zuiveringsinstallaties zeer beperkt.
Machinekamer Ontvetter leent zich bij uitstek voor toepassing in de chemische petrochemische industrie; w.o. raffinaderijen, boorplatforms, proces industrieën etc. Tevens is Machinekamer Ontvetter geschikt voor ernstige vervuilingen in de mechanisatie bedrijven voor het reinigen van zwaar vervuilde motorblokken en achterbruggen met hydroliek oliën.


Gebruiksaanwijzing

Machinekamer Ontvetter dient onverdund verwerkt te worden. Op het te reinigen object aanbrengen middels een kwast, verneveling of onderdompeling. Enige tijd laten inwerken en vervolgens met schoon materiaal afspuiten.
Met perslucht droogblazen of in de open lucht laten drogen.