het-milieu
Papier
Papier

Het milieu

Bij de samenstelling van onze producten werken wij met respect voor het milieu, zonder dat dit ten koste gaat van de werking en de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Er wordt uiterst specifiek bepaald welke grondstoffen verwerkt worden. Hierdoor zijn de meeste producten volledig biologisch afbreekbaar.

Alle Q-ing Chemicals producten zijn zeer hoog geconcentreerd en veelal sterk te verdunnen met water. Hierdoor reduceren wij opslag, transport en overige milieubelastende elementen.

Q-ing Chemicals levert ook gecertificeerde milieuvriendelijke producten, zoals Ecolabel en Food Grade. Hiernaast bestaat het assortiment ook uit desinfectiemiddelen, groene aanslagreinigers en onkruidverdelgers die volledig voldoen aan de hedendaagse wet- en regelgeving.

Alle producten zijn verpakt in gekeurde flessen / jerrycans en natuurlijk verpakt in FSC omdozen en voorzien van FSC etiketering.  

Heeft u vragen over de samenstelling van een product, de mate van biologische afbreekbaarheid, wenst u de VIB of MSDS bladen? Wij vernemen dit graag van u.