Installatie- en loodgietersbedrijven

Installatie- en loodgietersbedrijven

In deze branche zijn wij veelal bekend in heel Nederland en Belgie. Het is belangrijk dat de juiste producten op het juiste moment en in de meest handige of efficiënte verpakking beschikbaar zijn voor een klus. Veel werkzaamheden zijn ruim vooraf gepland en kunnen onze producten vooraf besteld en geleverd worden. Echter in even zo veel situaties in deze branche is het juist een onverwacht probleem, zoals een verstopping, een lekkage, een met kalk of vet of andere organische vervuiling dicht geslipte  buis of leiding. Speciaal voor deze branche hebben wij een breed assortiment producten op het gebied van ontkalking, ontstopping of ontvetting standaard op voorraad in verschillende verpakkingen  om heel veel verschillende problemen snel en effectief op te lossen.

U heeft de klus, wij hebben het advies en de juiste producten!

Onze topproducten:

Veel gestelde vragen over onze producten voor: Installatie- en loodgietersbedrijven

Krachtige reinigingsmiddelen met HACCP keurmerk voor de horeca: MegaCleaning heeft HACCP reinigingsmiddelen voor keukens en apparatuur, sanitair, terras, meubilair en vloeren in de horeca en (groot)keukens

Veel installateurs zijn inmiddels overtuigd van onze buitengewoon goede assortiment producten die altijd werken zoals ze moeten werken. Dat geeft vertrouwen. Dat is een van onze krachten!

Jazeker, geen overtuigender bewijs dat onze producten werken is een demonstratie bij u op de werkplek. Duidelijker kunnen we niet zijn….

Q-ing Chemicals heeft meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. We weten wat er speelt, we kennen de dagelijkse problemen, en daar hebben wij producten voor ontwikkelend en dat blijven we doen!

Productadvies onze producten voor Installatie- en loodgietersbedrijven?

Wij adviseren u graag het juiste reinigingsproduct.