Facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening

Overal waar mensen aan het werk zijn of verblijven of waar producten gemaakt worden moet gereinigd worden en gaat er wel eens iets stuk. Hier is vaak de facilitaire- of technische dienst of conciërge op bijvoorbeeld een school het eerste aanspreekpunt voor. Van een verstopt toilet of urinoir, een graffiti beklading, groene aanslag of onkruid op het terrein, maar ook een machine of apparaat dat uit elkaar gehaald wordt voor reparatie en ontvet en schoongemaakt moet worden.

Onder deze branche leveren wij ook alle standaard en specialistische reinigingsmiddelen en accessoires aan grote en kleine schoonmaakbedrijven.

Wij hebben een standaard pakket producten waarmee de meest voorkomende werkzaamheden eenvoudig en veilig uitgevoerd kunnen worden.

Onze topproducten:

Veel gestelde vragen over onze producten voor: facilitaire dienstverlening

Q-ing Chemicals levert juist aan deze branche een totaalpakket aan reinigingsmiddelen, doeken, papierwaren, sprayers en doseersystemen, stof- en fijnstofzuigers, schrob-zuigmachines, etc. Bel voor een afspraak om het gehele pakket te bespreken.

Wij overtuigen en bewijzen u graag bij u op locatie dat onze producten echt werken.
Overtuigender kunnen we niet zijn…

Wij leggen graag in een z.g. “toolbox meeting” aan u en al u medewerkers uit wat onze producten doen, en hoe deze het beste en op de meest veilige manier gebruikt moeten worden.

Productadvies onze producten voor facilitaire dienstverlening?

Wij adviseren u graag het juiste reinigingsproduct.