Bouw-, klus- en onderhoudsbedrijven

Bouw-, klus- en onderhoudsbedrijven

Naast installatie- en loodgietersklussen heeft deze branche een veel bredere portefeuille van reinigings- en onderhoudswerkzaamheden waar  reinigings- en onderhoudsproducten noodzakelijk ingezet moeten worden.

Van het verwijderen van kalk en cement en graffiti bekladdingen en het aanbrengen van impregneermiddelen op muren en objecten, tot het verwijderen van cementsluier van tegelvloeren. Van het reinigen van bouwvoertuigen, het renoveren en spoelen van leidingsystemen tot het dichten van lekkages, het schoonspuiten van terreinen, gebouwen, installaties en objecten. Ook hebben wij gespecialiseerde producten voor reiniging en ontvetting voor motoren- en machinerevisie, met en zonder vlampunt.

Wij hebben het beste advies en de beste producten!

Onze topproducten:

Veel gestelde vragen over onze producten voor: bouw-, klus- en onderhoudsbedrijven

Q-ing Chemicals heeft meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. We weten wat er speelt, we kennen de dagelijkse problemen, en daar hebben wij producten voor ontwikkelend en dat blijven we doen!

Jazeker, geen overtuigender bewijs dat onze producten werken is een demonstratie bij u op de werkplek. Duidelijker kunnen we niet zijn…. overtuigd?

Natuurlijk, wij leggen graag in een z.g. “toolbox meeting” aan al u medewerkers uit wat onze producten doen, en hoe deze het beste en op de meest veilige manier gebruikt moeten worden.

Productadvies onze producten voor bouw-, klus- en onderhoudsbedrijven?

Wij adviseren u graag het juiste reinigingsproduct.